Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Kom med til Havets Folkemøde i Brøndby Strand

Kom med til Havets Folkemøde i Brøndby Strand

Lørdag den 24. august kl. 11-16 holder Danmarks Naturfredningsforening, Køge Bugt Alliancen og Brøndby Kommune i fællesskab Havets Folkemøde i Strandparken i Brøndby Strand.

Havets Folkemøde bliver en spændende dag i havets og bugtens navn. Her vil være aktiviteter for både store og små og indholdsrige debatter om fremtiden for vores fælles hav, med deltagelse af kendte profiler og ildsjæle.


I Danmark elsker vi havet, men vi passer ikke altid lige godt på det. Vores havmiljø og kystnære områder er udfordrede af både forurening og klimaforandringer og har det lige nu rigtigt skidt.

Hvordan værner vi om de fisk, bunddyr og planter, der stadig er derude? Og hvordan får vi genoprettet balancen i havet og genskabt det marine liv, der er forsvundet? Så vi igen kan fange fisk i vores bugt og bade med mindre fedtemøg på vore strande.

Kom og hør, hvad vi kan gøre bedre, hver især og sammen.

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 24. august kl. 11-16 og glæd dig til en oplevelsesfyldt og lærerig dag ved havet.

Nærmere program og yderligere information følger. Arrangementet er gratis.

Venlig hilsen
Danmarks Naturfredningsforening, Køge Bugt Alliancen og Brøndby Kommune.


Køge Bugt Alliancen er et samarbejde mellem Stevns, Køge, Solrød, Greve, Ishøj, Vallensbæk og Brøndby kommuner. Samarbejdet har til formål at passe på havmiljøet i Køge Bugt.

Nyttige Links